top of page

Kvartersträdgård

Är du en fastighetsägare eller är med i en bostadsrättsförening som vill ha en trädgård med ätliga växter och involvera boende i detta? Anmäl gärna ditt intresse här så berättar vi mer.

1.

Trädgård

I samråd med er anlägger vi en trädgård med ätliga fleråriga växter enligt permakulturprinciper. I trädgården finns såväl blomsterprakt som bärbuskar, fruktträd, nötträd och fleråriga grönsaker. Eller vad sägs om minikiwi, kastanj, tsaibär och rankspenat, för att nämna några av alla de växter som ingår våra kvartersträdgårdar.  

2.

Odlingskurs

Vill ni involvera boende i att skapa trädgården samt också starta upp odlingsbäddar med ettåriga växter? Då hjälper vi er med det genom att arrangera odlingskurs och coacha de boende. Vi har lång erfarenhet av att involvera boende och lokala aktörer i odlingsprojekt.

Om oss

Vi som driver Kvartersutveckling Sverige AB är certifierade permakulturdesigners och arbetar enligt permakulturprinciper när vi anlägger trädgårdar och ordnar odlingskurser.

 

Det innebär att vi använder naturliga material från närområdet, bygger egna jordar av löv och trädgårdsavfall och satsar på ätliga växter och biologisk mångfald. Vi har också gått kurser i omställning och skogsträdgård samt har lång erfarenhet av boendedialog och samverkan i olika stadsdelsutvecklingsprojekt. 

Skärmavbild 2022-03-01 kl. 05.31.52.png

Vill din organisation ha en kvartersträdgård eller odling?

Välj ett alternativ
Tack för din intresseanmälan!
  • Facebook
  • Instagram
  • LinkedIn
bottom of page