top of page

Kvartersgemenskap, hållbar och snygg odling som fungerar i längden. Odlingscoachning på plats och digitalt. Just nu söker vi tio modiga fastighetsägare som vill satsa på ett helt  nytt och revolutionerande odlingskoncept under årslångt abonnemang med odling som en tjänst.

 

Ni kan vara en liten eller stor fastighetsägare, allmännyttig eller privat, eller brf. För att kunna delta behöver ni brinna för hållbarhet och har mark där det går att odla.

I detta årslånga abonnemang ingår både "hårdvara" i form av hållbar odlingsinfrastruktur (odlingslådor, verktygsbod, vattenkärl med mera) och "mjukvara" i form av coachning och service, allt enligt kretsloppsprinciper. Gemenskap och ökad trygghet är en bonus. 

Ni kan välja mellan två olika koncept:

 

1. Coachingpaketet. I detta paket ingår ett årslångt coachingprogram med 4-5 fysiska träffar, community, digital coaching, möjlighet att beställa fröer, plantor och bokashikit. Upp till 30 deltagare i programmet. Pris: 50 000 kr.

2. Helhetspaketet. I detta paket ingår coachingpaketet ovan men också ett paket med 10 odlingslådor, jordleverans, verktygsbod, verktyg, kompost och två regnvattenkärl. Pris: 100 000 kr. 

Just nu söker vi tio modiga fastighetsägare för att kunna köra detta. I mars 2023 sätter vi igång!

Sökes: Modiga fastighetsägare

Vill du veta mer eller delta ?
OBS! Intresseanmälan är inte bindande

Tack för ditt meddelande!

Kvartersodling.png
bottom of page