top of page
Woman in Yellow

Vi anlitade Susanna för att ta fram en utvecklings- och handlingsplan för Gubbängens centrum, som skulle belysa möjligheterna till bolagets vidare utveckling av centrumet. Hon utförde uppdraget och förstudiearbetet med stort engagemang via intervjuer, analyser och inte minst och en välbesökt workshop med både boende, företagare och kommunala förvaltningar. Vi har haft ett fint samarbete med Susanna som resulterat i en väl genomarbetad rapport med en tydlig strategi.

Linda Orup & Lotta Vidén, Familjebostäder

_1010303.RW2.jpg

I vårt stadsdelsutvecklingsprojekt Bagarmossen Smartup har vi haft stor nytta av samarbetet med Susanna. Hon har på uppdrag både arrangerat aktiviteter och skrivit artiklar om projektets genomförda aktiviteter på ett mycket ambitiöst och bra sätt.

I detta arbetet har vi haft stor nytta av Susannas kunskaper om hållbarhetsfrågor kopplat till stadsutveckling samt hennes breda kontaktnät.

Till vår glädje är hon nu också hyresgäst hos oss genom verksamheten Bagarmossens Resilienscenter.

Tobias Lind, projektledare Bagarmossen Smartup

Senior Man

Susanna jobbade i Stockholmshems utvecklingsprojekt Hållbara Hökarängen, som stöd till projektledningen. Hon projektledde ett antal delprojekt, arrangerade workshops  samt samordnade en tvådagars hållbarhetsfestival. Hon bidrog även till kommunikationen i projektet genom att skriva blogginlägg på projektbloggen samt tog emot studiebesök och ledde stadsvandringar i området.

Dessutom anlitade vi Susanna som författare när projektet dokumenteras i bokform. Vi har haft ett mycket bra samarbete som fortsatt även efter projektet och jag kan varmt rekommendera hennes tjänster i arbete kring hållbarhet och stadsdelsutveckling.

Åsa Stenmark, projektledare Hållbara Hökarängen

bottom of page